Tilmeld og betal på NemTilmeld

Du kan tilmelde og betale til vores aktiviteter, ture og arrangementer gennem vores tilmeldingsside NemTilmeld. Her kan du også få et overblik over de fleste af de aktiviteter, der kræver tilmelding. Hold øje med tilmeldingssiden, da vi løbende tilføjer aktiviteter.

Det er også muligt at få hjælp til tilmelding og betaling til vores aktiviteter i Kvartershuset. Receptionen på 1. sal er åben mandag til fredag kl. 9-14. Skal du tilmelde og betale i den øvrige åbningstid, skal du kontakte en medarbejder i Kvartershuset, som kan hjælpe dig.

Refundering

Et køb er bindende, og du kan som udgangspunkt ikke fortryde dit køb. Vi giver ikke penge retur. Vi planlægger som udgangspunkt efter tilmeldingerne, og vi laver aftaler med vores leverandører. Når aftaler med leverandørerne er indgået, har vi en forpligtelse overfor dem. Man kan derfor som udgangspunkt ikke bytte til øvrige aktiviteter.

I madklubben kan du dog flytte din tilmelding til en anden dag, hvis du giver besked min. 14 dage før den dag, du skulle have spist i madklubben. Du kan også flytte hold i motionsklubben, men udelukkende indenfor samme sæson.

Er du i tvivl om reglerne for refundering, kan du kontakte os i telefontiden på tlf.: 71 99 29 45.

Aktiviteter uden tilmelding

Vi afholder også aktiviteter, der ikke kræver tilmelding. Dem finder du ikke på tilmeldingssiden, men du kan læse om dem her.

God fornøjelse!