COVID-19

Grundet myndighedernes retningslinjer og restriktioner i forbindelse med COVID-19 er Kvartershuset (og alle Kvartershusets aktiviteter) foreløbigt lukket til og med d. 5. april 2021. Dette gælder også minilegelandet, som også er lukket for dagplejere, hjemmepassere og institutioner. Social-juridisk rådgivning er fortsat åben via telefon - læs mere her. De brugere, der er tilmeldt arrangementer i perioden, bliver kontaktet snarest muligt. Vi arbejder på en plan for, hvordan vi på bedste vis kan afholde udendørs aktiviteter efter påske.

Vi ønsker at hjælpe, det vi kan, i denne svære tid. Derfor tilbyder vi:

1) At du kan ringe til os i telefontiden på tlf.: 71 99 29 45 og få en snak om stort eller småt.

2) At du kan få hjælp til, hvordan man bestiller tid til vaccination i forbindelse med COVID-19. I øjeblikket får mange seniorer en henvendelse fra Sundhedsstyrelsen i e-Boks om, at de kan bestille tid til vaccination. Ønsker du hjælp til dette, kan du ringe til os i telefontiden på tlf.: 71 99 29 45. Vi vil forsøge at guide dig over telefonen i det omfang, det er muligt.

3) At seniorer bosat i 2450 København SV kan blive kørt til vaccination i forbindelse med COVID-19, hvis man er gangbesværet eller af anden årsag har svært ved at komme frem og tilbage. Ring til os i telefontiden på tlf.: 71 99 29 45, hvis du ønsker kørsel. Vi tilbyder kørsel i det omfang, det er muligt.

Vi tager forbehold for ændringer.

Har du spørgsmål, kan du ringe til os i telefontiden på tlf.: 71 99 29 45.