Aktuelt

OBS:

Grundet coronavirus er Kvartershuset lukket. Nogle af vores aktiviteter afholdes dog udendørs, hvilket på nuværende tidspunkt gælder stolegymnastik samt Tai Chi og Qigong. Vi har også åbent i Helsebiksen i et begrænset omfang og med tiltag, der imødekommer myndighedernes retningslinjer. Du finder mere information på siden om Helsebiksen i menuen. Kvartershusets social-juridiske rådgivning har også åbent - dog udelukkende via telefon. Du finder mere information på siden om social-juridisk rådgivning i menuen. Vi arbejder på at kunne afholde flere udendørs aktiviteter såsom madklubben og motionsklubben. Vi håber på, at dette kan lade sig gøre efter d. 1. juni 2020. Følg med her på hjemmesiden, hvor vi løbende opdaterer.

Vi ser, ligesom alle andre, tiden an og følger myndighedernes retningslinjer. Det betyder også, at vores arrangementer, som ligger i denne periode, er aflyst. Vi arbejder på at rykke så mange arrangementer som muligt til en dag i efteråret. Hvis man har spørgsmål, kan vi kontaktes i telefontiden på tlf.: 71 99 29 45.

Man kan også ringe til os, hvis man har brug for at tale med nogen. I denne tid kan man nemt føle sig isoleret, og bekymringerne kan fylde meget. Derfor kan man ringe til os i telefontiden på tlf.: 71 99 29 45 og få en snak om både stort og småt. Hvis det er muligt, hjælper vi også gerne med andre ting, der kan opstå i denne specielle situation.

Pas rigtig godt på hinanden - vi glæder os til at se jer alle igen.

Åbnings- og telefontid
Mandag kl. 10-16.30
Tirsdag kl. 10-16.30
Onsdag kl. 10-18
Torsdag kl. 10-16.30
Fredag kl. 10-15

Bemærk: Kvartershusets aktiviteter, ture og arrangementer kan ligge uden for Kvartershusets almindelige åbningstider.

Lukkedage
Uge 1, påske, 1. maj, store bededag, Kristi himmelfartsdag, pinse, grundlovsdag og uge 53.
Ændret program mellem jul og nytår og i sommerperioden uge 26 til og med uge 32.

Kvartershusets aktiviteter, ture og arrangementer
Tilmeld og betal via NemTilmeld eller i Kvartershusets reception. Receptionen har åbent alle hverdage kl. 10-13. Vil du tilmelde og betale i Kvartershusets øvrige åbningstid, skal du kontakte en medarbejder i Kvartershuset, som kan hjælpe dig.

Referat 2019
Beboere i AKB's medlemskarréer kan afhente et eksemplar af referatet fra generalforsamlingen den 28. august 2019 i Kvartershuset. Referatet kan også læses her.