Mindfulness kursus 7+1

Mindfulness er med god grund vundet frem i Danmark. Vi lever i en verden med fuld knald på, hvor stress er blevet en folkesygdom.

Hvad er Mindfulness?
Mindfulness er en modvægt til vores travle hverdag. Vi tager en pause fra hverdagen, stopper op, mærker efter og er fuldt til stede. Kort fortalt, så er det træning af sindet. I Mindfulness arbejder vi med evnen til at håndtere stress og vi træner vores opmærksomhed og nærvær.

Hvordan forløber kurset?
Vi kommer til at arbejde med forskellige siddende og liggende meditationer, hvor vi arbejder med sindet. Vi kommer også til at arbejde med kropsbevidst i mindful yoga med blide øvelser og stræk. Der vil også være små øvelser og meditationer som I kan arbejde med derhjemme mellem undervisningsgangene.

Kurset er et sammenhængende forløb, hvor vi mødes syv gange inden jul og har en opfølgningsgang i januar.

Om underviseren
Jeg har beskæftiget sig med Mindfulness og meditation i mange år. Min interesse begyndte på yogamåtten og har ført mig vidt omkring fra meditationsretreats i Asien til utallige kurser i Mindfulness og til at jeg skrev mit speciale på CBS om hvordan Mindfulness øvelser i virksomheder styrkede medarbejdernes mentale robusthed, forbedrede samarbejdet og meget andet.

Nu er jeg i gang med uddannelsen til MBSR mindfulness instruktør. En forskningsbaseret tilgang til Mindfulness under University of Massachusetts Medical School i USA og Motus Mundi instituttet i Italien.

Tid:
Torsdag kl. 17-19 .Instruktør: Anne-Kathrine Landholt
Pris:
Standard: 550 kr.
Pensionister: 265 kr.
Sted:
Anker Jørgensens Plads 3, 3. sal.
Periode:
8. november 2018 - 10. januar 2019 Tilmeld dig HER.

Tilmelding i receptionen Anker Jørgensens Plads 3, på telefon 71 99 29 45 eller på NemTilmeld