Aktiviteter

Følgende oversigt indeholder de af Kvartershusets aktiviteter, der ikke nødvendigvis kræver tilmelding. Øvrige aktiviteter finder du på NemTilmeld hvor du kan tilmelde og betale. Du kan også tilmelde og betale i Kvartershusets reception, der har åbent alle hverdage kl. 10-13. Vildu tilmelde og betale i Kvartershusets øvrige åbningstid, skal du kontakte en medarbejder i Kvartershuset, som kan hjælpe dig.

Brugercafé og seniorklub
Besøg Kvartershusets brugercafé. Du kan købe billig kaffe - til gengæld skal du selv skænke og rydde koppen af bordet igen. Smørrebrød kan forudbestilles på tavlen i gangen. Vi kan ikke garantere, at vi altid har mulighed for at smøre efter behov.

Tid
Mandag-torsdag kl. 10-16.
Fredag kl. 10-14.
Pris
Kaffe/te/kakao 5 kr. Hjemmebagt kage 5 kr.
Smørrebrød 12 kr. (forudbestil/spørg personalet).
Sted
Anker Jørgensens Plads 3, 1. sal, 2450 København SV.

IT-café
I Kvartershusets IT-café kan du få hjælp, hvis du har svært ved at bruge en computer eller har konkrete udfordringer på computeren eller på din mobiltelefon. Du kan også blot komme forbi, hvis du har behov for at låne en computer.

Vi har fast bemanding i IT-caféen mandag til torsdag kl. 10-12, så skal du have hjælp, må du gerne komme i dette tidsrum. Kommer du i den øvrige åbningstid, skal du kontakte en medarbejder i Kvartershuset, der kan hjælpe dig. Vi hjælper i det omfang, det er muligt.

IT-caféen er støttet af VELUX FONDEN.

Tid
Mandag-torsdag kl. 10-17.
Fredag kl. 10-16.
Pris
Gratis (der betales for print).
Sted
Anker Jørgensens Plads 3, stuen, 2450 København SV.

Håndarbejds- og strikkeklubben
I håndarbejds- og strikkeklubben laver vi alle slags håndarbejder samtidig med, at vi hygger os. Medbring dit eget strikketøj, hæklerier eller bare kom forbi til hyggesnak.

Tid
Tirsdag kl. 10-14.
Pris
Gratis (du kan købe kaffe, kage m.m. i vores brugercafé).
Sted
Anker Jørgensens Plads 3, 1. sal, 2450 København SV.

Krea- og malerværksted
Kom forbi Kvartershusets hyggelige krea- og malerværksted. Du kan selv tage materialer med eller købe vores materialer. Ring til os på tlf.: 71 99 29 45, eller kom forbi og snak med os om hvilke materialer vi har til rådighed, som du kan købe.

Tid
Tirsdag kl. 10-14.
Pris
Gratis (du betaler for materialer, men du er også velkommen til at medbringe dine egne).
Sted
Anker Jørgensens Plads 3, 1. sal, 2450 København SV.

Banko
Kom til banko i Kvartershuset. Vi åbner dørene kl. 11.30, hvor du kan komme og spise smørrebrød. Vi spiller 10 spil, et mellemspil og til slut et ekstraspil.

Tid
Torsdag kl. 13.
Pris
En sæson: 100 kr. eller 10 kr. for en gæstebillet.
For de første 6 plader: 50 kr. og derefter 5 kr. pr. plade.
Mellemspil: 30 kr.
Ekstraspil: 5 kr. pr. plade.
Smørrebrød 12 kr./stk.
Sted
Anker Jørgensens Plads 3, 3. sal, 2450 København SV.