Aktiviteter

Under fanen faste aktiviteter, kan du læse om Kvartershusets faste aktiviteter. De faste aktiviteter er langt fra udtømmende for vores aktivitetsprogram. Vi har mange løbende aktiviteter og arrangementer, som du kan læse om under fanen løbende aktiviteter. Når du skal tilmelde dig en aktivitet kan du gøre det ved at trykke på fanen nem tilmelding. Du kan også ringe til Kvartershuset på telefon: 71 99 29 45 eller møde op i receptionen mandag-fredag kl. 10-15 på Borgjergsvej 30 1. sal, 2450 KBH SV. 

Adresser

Kvartershuset har tre adresser, hvor størstedelen af vores aktiviteter bliver afholdt

Kvartershuset: Gustav Bangs Gade 28, 240 KBH SV

Tranehavegård 14: Tranehavegård 14, Tranehavegårds beboerlokaler, 2450 KBH SV

Kvartershytten: P. Knudsens Gade 39A, 2450 KBH SV

Når du læser om en aktivitet, skal du være opmærksom på, hvilken adresse aktiviteten afholdes på. 

Kørselsordning

Som et forsøg vil vi tilbyde kørselsordning i København SV, til dem som har svært ved at komme frem og tilbage til aktiviteterne. Kontakt os om morgenen ved, at ringe på telefon: 20 60 39 02 mellem kl. 8.30 - 9.00. Tager vi ikke telefonen, kan du indtale dit navn, at du ønsker at blive hentet og dit telefonnummer. Vi vil tilstræbe, at du bliver hentet mellem kl. 9.30 - 10.00 - men vi ringer selvfølgelig og fortæller hvornår vi er fremme. Hjemtransporten vil ske mellem kl. 13.30 - 14.00. Man kan melde sig ind i Kvartershusets kørselsklub for 100 kr. om måneden. Dette giver dig mulighed for 8 kørsler om måneden. Du er også velkommen til, at betale 25 kr. pr. gang. Betalingen går ene og alene til drift af bussen.

Bliv medlem af støtteforeningen

Man betaler ikke kontingent for at være med i Kvartershusets aktiviteter. Til gengæld kan du melde dig ind i Kvartershusets støtteforening. Støtteforeningen er en selvstændig forening med egen økonomi, generalforsamling og valg af bestyrelse. Ved støtteforeningens bidrag kan egen betaling til aktiviteterne nedbringes, så mennesker ikke bliver ekskluderet på grund af deres økonomi. Foreninger og organisationer kan indmeldes i støtteforeningen. Det aftales individuelt hvilket kontingent en forening eller organisation skal betale pr. år. Medlemskab af støtte foreningen giver visse fordele. Ring til Kvartershuset for at høre mere og blive medlem. Pris: Kontigent pr. år pr. person: 150 kr.

Vi glæder os til at se dig i Kvartershuset!