Helsebiksen

Til dem der ikke umiddelbart kender til Kvartershusets Helsebiks, er det et anderledes motionscenter, hvor de mange forskellige helsebrikse hjælper med at bevæge kroppen. På den måde får man rørt sig uden stor belastning. Helsebiksen har syv forskellige maskiner, hvor kroppen bliver trænet igennem. Mange af øvelserne laver man 80 til 100 gange og det svarer til flere timer i en gymnastiksal, men i helsebiksen er det lettere fordi modstanden er taget væk.

Ikke kun for seniorer

 Personalet i Helsebiksen fortæller at det primært er seniorer, der på nuværende tidspunkt benytter Helsebiksen. »Vi tror, at yngre mennesker tænker på Kvartershuset som værende for seniorer og derfor stikker de ikke lige hovedet ind og får en prøvetur. Det er synd, for det giver rigtig meget og der er sikkert også yngre mennesker, som har brug for at styrke og genoptræne deres kroppe« fortæller Birthe.

Den nye Power Plate

Helsebiksen har fornyligt fået en helt unik maskine, som kaldes Power Plate. Maskinen styrker både muskler og knogler, lindrer smerter, hjælper med vægttab, øger fleksibiliteten og bevægeligheden, øger blodcirkulationen og meget mere. Maskinen er derfor helt unik i forhold til at styrke kroppen på mange forskellige områder på én gang.

En af brugerne fortæller, at hun regelmæssigt benytter Helsebiksens maskiner og herunder Power Plate’en. Dette har medført, at hendes smerter er blevet markant nedsat. »Det bedste ved Helsebiksen er, at jeg bliver smertefri. Men det er svært at sige, hvad der er det bedste, for jeg kan også godt lide det sociale. Jeg gør noget godt for mig selv samtidig med, at jeg får en lille snak. «

Klik her for at læse mere.