Kvartershusets rejser

Kvartershuset har i flere år arrangeret både indlands- og udlandsrejser. I oktober tog Kvartershuset til Læsø, i fem dage, med en gruppe seniorer. Vi har snakket med Connie Worch, som var med på Læsø, om hvordan hun oplevede turen og hvorfor hun vælger at rejse med Kvartershuset.

Da vi mødte Connie efter turen på Læsø, var hun i godt humør og klar til at fortælle os om de mange oplevelser hun havde fået. »Vi har simpelthen haft sådan nogle spændende dage. Vi havde en lidt besværlig start da båden sejlede fra os, men så oplevede vi jo skønne Frederikshavn. Derudover fik vi snakket sammen og så går tiden jo hurtigt. Da vi kom frem blev vi indlogeret i nogle dejlige ferieboliger, som var det rene luksus«. Derudover forklarede Connie, hvordan hun og de andre seniorer havde fået en lang række spændende oplevelser på turen. De havde blandt andet oplevet hvordan Læsø-salten bliver fremstillet og fået en busrundtur på øen med stop ved en stor uldstue, hvor guiden kunne fortælle om øens beboere. En af turens højdepunkter var da seniorerne besøgte en gammel kirke, som var bygget om til et kurbad. »Kurbadet var så dejligt. Vi fik brunch, rendte rundt i vores morgenkåber, badede og drak kaffe og juice. Det var simpelthen en kanon dag, som fløj afsted«.

Hvorfor rejse med Kvartershuset?

Da vi spurgte Connie, hvorfor hun vælger at rejse med Kvartershuset, svarede hun med det samme »Man har behov for at være sammen med andre mennesker. Jeg har også været på ferie alene og så kommer man nemt til at kede sig. Det er ikke alle der hurtigt lærer nye mennesker at kende - det kan faktisk være ret svært. Jeg vælger, i særdeleshed, at rejse med Kvartershuset på grund af fællesskabet. Der er tryghed i at vide, at man er sammen med andre«.

Hvem egner Kvartershusets rejser sig til?

»Jeg synes, at man skal rejse med Kvartershuset på grund af fællesskabet og det sociale. Man kan sagtens gå lidt for sig selv, det er der ikke nogen der siger noget til. Jeg synes dog også det indebærer, at man tager sig lidt af hinanden og snakker med hinanden. Det er det ekstra man får ved at rejse med Kvartershuset«.

Vil du anbefale andre at rejse med Kvartershuset?

»Ja da. Man skal rejse med Kvartershuset. Det er sundhed for sjælen og man behøver ikke at være nervøs for at tage af sted. Menneskerne er enormt søde og jeg vil faktisk gerne sige tak til de mennesker jeg har rejst med. Jeg vil også sige tak til Kvartershuset og der skal også lyde en særlig tak til Susan Hedlund for nogle rigtig gode og oplevelsesrige dage«.

Du kan læse om, hvilke rejser Kvartershuset udbyder, på nuværende tidspunkt, under fanen løbende aktiviteter eller ringe til os på telefon 71 99 29 45.