Cypern 2018

Er du til varme og sol, samt historiske seværdigheder - så skal du tage med Kvartershuset til Cypern!

Kvartershuset er ikke noget rejsebureau, men etablerer rejser for seniorer, så man er garanteret at rejse i fællesskab med ligesindede. Man kan derfor godt tage alene afsted på Kvartershusets udlandsture, da der altid vil være en hjælpende hånd og et godt fællesskab.

Vi skal bo i Larnaca by. Larnaca er et af Cyperns vigtigste knudepunkter, det er her størstedelen af alle turister først sætter deres fod, når de ankommer til Cypern via Larnaca lufthavn. Byen rummer både kultur, natur, natteliv, samt masser af shopping muligheder. Larnaca er berømt for Ayios Lazaros kirken, som er en af byens største seværdigheder.

Vi skal bo på Larco hotel. Der er bestilt halvpension og der er fri Wi-Fi. På hotellet er der udendørs pool, sauna, fitnesscenter og en bar/lounge. Hotellet er opført i 1984 og ligger 800 meter fra centrum.

Vejret i oktober kan være lidt mere ustabilt end i sommerperioden, men der er normalt kun enkelte regnvejrsdage. Temperaturen vil være op til 27 grader - så der er masser af solskinstimer hvor vi  kan nyde øens mange udflugtsmål.

Tid: Tirsdag d. 16. oktober til onsdag d. 24. oktober.

Pris inkl. halvpension:
Delt dobbeltværelse: 4850 kr. (depositum 2425 kr.)
Eneværelse: 6200 kr. (depositum 3775 kr.)

Depositum betales ved tilmelding. Tilmelding er bindende.
Restbeløb 2425 kr. senest d 15. august 2018.

Obs: Rejsen gennemføres kun ved 20 tilmeldte.

Tilmelding i receptionen Anker Jørgensens Plads 3, 1. sal, på telefon 71 99 29 45 eller på NemTilmeld

Bemærk at du selv skal sørge for afbestillingsforsikring, da Kvartershuset ikke giver penge retur.