Minilegeland

I minilegelandet er der forskellige hoppeborge og et legehjørne med tumlemøbler, lille rutschebane og legetøj. Børn har kun adgang ifølge med en voksen. Man er selv ansvarlig for at holde øje med sit barn. Mad og drikke må gerne medbringes, men skal nydes i caféområdet.

Husk at holde øje med vores ekstraordinære begivenheder i minilegeland. Find dem på NemTilmeld. Hoppeborgene vil være slukket, imens der optrædes.

Åbent
1. oktober - 31. marts.
Lørdag kl. 10-15.

Onsdage kl. 10-14: Dagplejere, hjemmepassere og institutioner med adresse i 2450 København SV kan gratis benytte minilegelandet. Tilmelding er nødvendigt og skal ske på forhånd ved at ringe i Kvartershusets telefontid på tlf.: 71 99 29 45. Vi kan ikke garantere, at der er plads. Ønsker dagplejere, hjemmepassere og institutioner at besøge minilegelandet på et andet tidspunkt end onsdag kl. 10-14, skal der ringes i Kvartershusets telefontid på tlf.: 71 99 29 45 og laves en aftale. Vi gør opmærksom på, at hallen ofte bliver brugt, så det vil ikke altid være muligt at finde en ledig tid.

Minilegeland er som udgangspunkt lukket på helligdage, 1. maj og mellem jul og nytår.

Hvis ikke der er nogen gæster i minilegelandet en time før lukketid, så lukkes minilegelandet ned. Kom derfor altid senest en time før lukketid.

Pris pr. person
30 kr.
Børn under 1 år: gratis.
Både børn og voksne skal betale entré.
Prisen inkluderer fri kaffe/te/kakao.

Du kan købe billet hjemmefra på NemTilmeld eller kontant eller med MobilePay i indgangen.

Sted
Anker Jørgensens Plads 3, 3. sal, 2450 København SV.

Børnefødselsdag

Du kan holde din børnefødselsdag i Kvartershusets minilegeland. Børnene kan frit bruge minilegelandet. Man sørger selv for oprydning bagefter.

Pris
Udenfor minilegelandets almindelige åbningstider:
400 kr. pr. time
Der tillægges en halv time til opsætning m.m.

I minilegelandets åbningstid:
Alm. entré: 30 kr. pr. person

Ønsker du at holde børnefødselsdag i minilegelandet? Så kontakt os på:
Mail: Udlejningkvthus@gmail.com (man kan forvente svar indenfor fem hverdage).
Ring og bestil en tid, hvis du ønsker rundvisning. Tlf.: 71 99 29 45.

Sikkerhed i minilegeland

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.