Frirum

Vi har fået mulighed for at tilbyde en dejlig sommerferie i uge 28 til familier, som ellers ikke ville have mulighed for at komme afsted på ferie. Det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen på fx kontanthjælp og lignende ydelser, så vi håber dette tilbud kan give jer en god oplevelse, og et netværk I kan bruge fremover.

Vi skal lave forskellige aktiviteter, tage på ture og spise sammen. Vi skal bo på Allégården i  den lille landsby Marslev, nær Odense. En rigtig hyggelig landejendom med masser af sjæl. Der er mange muligheder for aktiviteter såsom airhockey, billard, bordtennis og bordfodbold. Poolrum med swimmingpool, børne-bassin og 6 personers spabad. Fitnessrum med flere motionsredskaber. I "Internetcaféen" med 4 computere findes der også en Playstation2 (medbring selv spil).

Formålet er at skabe fællesskab, netværk og fremme både den fysiske og psykiske sundhed blandt de deltagende familier.

Efterfølgende vil vi have en familiegruppe i Kvartershuset, hvor der er mulighed for fx fællesspisning, legeland, motion eller hvad der føles behov for.

De eneste kriterier du skal opfylde er at du skal bo i Sydhavnen, og du ikke har andre muligheder for at komme på ferie med dine/jeres hjemmeboende børn.

Prisen inkluderer transport, 3 måltider mad pr. dag og ture.  Ved tilmelding kan du betale hele beløbet eller halvdelen i depositum (restbetalingen senest fredag den 4. juli). Hurtig tilmelding er nødvendig da vi kun disponerer over 38 pladser. Vi forventer at alle bidrager med det praktiske arbejde.

NB. Deltagerne skal ved opholdets slut udfylde et lille spørgeskema.

Tid:
Søndag d. 7. juli 2019 kl. 13:30 til søndag d. 14. juli 2019
Tilmeldingsfrist:
Først til mølle (38 pladser)
Pris:
Pris: 150 kr. pr. person inkl. transport, ture og måltider.
Sted:
Vi mødes på Anker Jørgensens Plads 3
Vi skal bo på Allégården  (Klik for at se mere)

Til alle vores ture bedes I møde op 10 minutter før afgang, da vi tager afsted til tiden.

Betal HER.
Evt restbeløb HER.

OBS!
Man skal selv medbringe sengelinned og håndklæder.
Vi er fælles om borddækning, oprydning osv.

Tilmelding i receptionen Anker Jørgensens Plads 3, på telefon 71 99 29 45 eller på NemTilmeld