Madklubben

Vi holder madklub i Kvartershuset, hvor der serveres en lækker 2-retters menu. Du kan også vælge at bestille en hovedret til afhentning - maden er klar cirka kl. 12.30. Madklubben er en fin mulighed for skønt selskab - og et  godt hjemmelavet måltid mad. Alle er velkomne - man skal dog melde sig til senest dagen før kl. 12, da der købes ind efter antal gæster.

Hver uge:
Mandag og onsdag: kl. 12.30

Pris for 2 retters menu: 45 kr.
Pris for at tage 1 ret med hjem: 30 kr. 

Sted: Kvartershuset, Anker Jørgensens Plads 3, 1.sal, 2450 KBH SV

Tilmelding i receptionen Borgbjergsvej 30, 1sal, på tlf. 71 99 29 45 eller via NemTilmeld

Madplan (med forbehold for ændringer)

November Hovedret Dessert/Forret
Onsdag  1.nov Bøf Lindstrøm Tærte
Mandag 6. nov Chili con carne m. ris Jordbærgrød m. fløde/mælk
Onsdag  8. nov Svensk pølseret Kage
Mandag  13. nov Lasagne m. salat & flute Chokoladekage m. flødeskum
Onsdag  15. nov Skinketærte  Fløderand
Mandag  20. nov Medister m. kartofler, sovs og stuvet spinat Pærer m. råcreme og chokosauce
Onsdag  22. nov Svinekoteletter fra Dijon Citronfromage
Mandag 27. nov Tarteletter m. høns i asparges Lun æblekage m. flødeskum
Onsdag  29. nov Forloren hare Frugtgrød
December    
Mandag 4. dec Karbonader m. stuvet ærter og gulerødder Fløderand
Onsdag  6. dec Gule ærter Pandekager
Mandag  11. dec Brændende kærlighed m. mos og rødbeder Citronfromage
Onsdag  13. dec Baconbøf m. bådkartofler og bernaisesovs Æblekage m. flødeskum
Mandag 18.dec Glaseret skinke m. grønlangkål Is og vafler
Onsdag  20. dec Flæskesteg med rødkål Risalamande
Januar      
Mandag 8. jan Frikadeller m. brun sovs, kartofler og rødkål Abemad m. råcreme
Onsdag  10. jan Oksefilet m. kartoffeltårn og champignon Trifle
Mandag  15. jan Farsbrød m. kartofler, sovs, og rødbeder Appelsinfromage
Onsdag  17. jan Oksekød m. kartofler og peberrodssovs Oksekødssuppe
Mandag  22. jan Kødboller i selleri Lagkage
Onsdag  24.jan Hakkebøf m. kartoffelmos Kage
Mandag 29. jan Ribbensteg m. sovs, kartofler og rødkål Æbleskiver
Onsdag  31. jan Fisk Citronfromage